Vacature Fundament Losser: coördinator VoorleesExpressVrijwilligers lezen kinderen voor in de VoorleesExpress. (Foto: Stichting Fundament)
Van de redactie | 25-06-2020
LOSSER – Het Taalpunt van de Losserse stichting Fundament heeft een vacature uitgeschreven voor de functie coördinator VoorleesExpress.

Het betreft een vrijwilligersfunctie voor mensen die goed zijn in het coachen van anderen en die graag werken met gezinnen uit diverse culturen.

De VoorleesExpress is een taalstimuleringsproject waarbij kinderen 20 weken lang thuis worden voorgelezen door vrijwilligers. Dit stimuleert de taalontwikkeling van kinderen, verbetert de taalomgeving thuis en brengt mensen met elkaar in contact.

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Dorine Müller, telefoon 053 5369400, e-mail taalpunt@stichtingfundament.nl.

De coördinator van de VoorleesExpress coacht voorlezers en gezinnen (ongeveer vijf) gedurende een voorleesseizoen. Hij verzorgt bijeenkomsten voor de voorlezers, legt gezinsbezoeken af, voert en verwerkt digitaal informatie over de gezinnen en vrijwilligers en hij heeft regelmatig contact met de projectleider.
Volg ons