Boerenmarkt Losser viert zaterdag ‘toeristeneditie’De Boerenmarkt is elke laatste zaterdag van de maand te bezoeken in het centrum van Losser. (Foto: Debby Kok-Koehorst)
Van de redactie | 21-07-2020
LOSSER – Het centrum van Losser staat zaterdag in het teken van de Boerenmarkt. Voor de deelnemers een goede gelegenheid om hun plattelandsproducten aan de vele toeristen die momenteel in Losser en omgeving verblijven.

De markt is te bezoeken op zaterdag 25 juli van 10.00 tot 16.00 uur in het centrum van Losser, op het Teylersplein, in de Teylersstraat en de Brinkstraat. De entree en het parkeren zijn gratis.

De Boerenmarkt in Losser is al een echte traditie; elke maand strijkt de markt neer in het centrum van Losser waar diverse deelnemers allerlei plattelandsproducten aanbieden. Alles uit de streek, rechtstreeks van de boer.

De marktkooplui kunnen zich in juli verheugen op een extra druk bezochte editie, gezien de vele toeristen die in Losser en omgeving verblijven momenteel.

De toeristen kunnen hierdoor kennis maken met een heel scala aan producten, allemaal geteeld en geproduceerd op het platteland. Tuffelpannenkoeken, honing, mosterd, paling, Herefordvlees, kaas, fruitjams, brood, echter Losserse boterkoek, zomerfruit en zelfs Twentse chilisauzen.
Daarnaast is er ook ‘non-food’ te vinden op de markt, van bloemdecoratie en cadeaupakketten tot handgemaakte tassen.
Allerhande producten van het platteland zijn te vinden op de Boerenmarkt in Losser. (Foto: Debby Kok-Koehorst)
Volg ons