Van de redactie | 08-10-2020
LOSSER - 'Get Dirty For Charity' en de drive-in veiling van de Tafelronde 186 uit Losser gaan niet door op woensdag 21 oktober. 

De negentien jonge mannen uit Losser hadden in de nieuwe editie al rekening gehouden met de coronamaatregelen die op dat moment van toepassing waren. Er zou een drive-in veiling gehouden worden, zodat bezoekers in hun eigen auto konden blijven. 

"Ondanks onze inzet en tomeloos enthousiasme, zijn we dit jaar ingehaald door de werkelijkheid. De Duitse overheid wil geen Nederlanders toelaten uit 'rode gebieden' waar Overijssel ook onder valt. Begrijpelijk heeft Fursten Forest zich hieraan geconformeerd. Verder heeft het aantal recente besmettingen in Losser en goed overleg met Openluchttheater Brilmansdennen ons doen besluiten deze editie voorlopig te cancellen. Natuurlijk jammer van al het werk dat er in zit en jullie leuke reacties en inschrijvingen, maar het moet wel leuk blijven," aldus de Tafelronde 186.

De tafelronde 186 besluit: "We hopen dat de situatie rondom het Covid-19 virus snel verbeterd en we alsnog in deze aangepaste vorm onze geliefde evenement kunnen organiseren. Vanzelfsprekend zullen wij jullie hiervan op de hoogte houden. "
Volg ons