Boerenmarkt Losser vanaf nu elke maand te bezoekenPro Farm Paling op de Boerenmarkt in Losser. (Foto: Debby Kok-Koehorst)
Van de redactie | 19-11-2020
LOSSER – De Boerenmarkt Losser mag het hele jaar door elke maand gehouden worden, ook in de winter.

De streekproductenmarkt wordt sinds 2013 elke laatste zaterdag van de maand gehouden, van maart tot en met oktober. De organisatie wil de markt ook graag in november en december houden zodat de markt het hele jaar lang een vaste waarde is. “Continuïteit zorgt voor meer bekendheid,” legt organisator Centrum Management Losser het verzoek uit.

Het College van B&W heeft nu ingestemd met het verzoek om de periode voor het houden van een streekproductenmarkt te verlengen. Daarmee wordt het mogelijk om het hele jaar door maandelijks een streekproductenmarkt in het centrum van Losser te houden.

Wethouder Harry Nijhuis: “De streekproductenmarkt zorgt voor extra sfeer en levendigheid in het vernieuwde centrum van Losser. Daarvan profiteren alle winkeliers en dat is belangrijk voor een vitaal Losser. Daarom werken we als gemeente graag mee om het organiseren van de streekproductenmarkt maandelijks mogelijk te maken. Uiteraard geldt voor deze actuele periode de voorwaarde dat de corona regelgeving dit moet toelaten.”
Volg ons