Losser steunt startende ondernemersWethouder Nijhuis op de crosstrainer bij Fitzone in De Lutte. Gewoon in pak. (Foto: Gemeente Losser)
Van de redactie | 20-11-2020
LOSSER – De Dag van de Ondernemer is in de gemeente Losser de Dag van de Startende Ondernemer geworden.

Vrijdag 20 november is het de Dag van de Ondernemer en ook in Losser werden ondernemers in het zonnetje gezet. Dit keer was er vooral aandacht voor ondernemers die in dit coronajaar een bedrijf zijn gestart.

Harry Nijhuis, wethouder Economische Zaken, bezocht op de Dag van de Ondernemer onlangs gestarte bedrijven: Bed & Breakfast Hof van 11 in De Lutte, Sportschool Fitzone in De Lutte, Woon in De Lutte en sportschool Spectral Fit in Overdinkel.

Wethouder Nijhuis: “2020 is wel een heel bijzonder jaar om te starten als ondernemer. Daar heb je visie en lef voor nodig. En dat hebben ze, als ik kijk naar welk een mooie bedrijven ze hebben opgezet. Ik wens hun uitstekende zaken en veel succes.”

Presentje voor allemaal

Alle in 2020 gestarte ondernemers in gemeente Losser krijgen van de gemeente een presentje; chocola van Chocolaterie van Zutphen uit Losser. Ze kunnen deze attentie zelf ophalen bij de chocolaterie. Dit kan tot 10 december tegen overlegging van een bewijs van inschrijving bij de Kamer van Koophandel in het jaar 2020.
Wethouder Nijhuis op bezoek bij Bed & Breakfast Hof van 11 in De Lutte. (Foto: Gemeente Losser)
Volg ons